Tussen Kunst & Kitsch

Zo scoor je een kunstwerk van Patrick voor aan de muur

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @caveman010Zo scoor je een kunstwerk van Patrick voor aan de muur
RTL

Tijdens Het Rotterdam Project maakten we kennis met ex-dakloze Patrick. Door het programma wist hij zijn leven weer op de rit te krijgen. Ook vond hij zijn grote passie: fotograferen. Inmiddels heeft hij zelfs een eigen expositie en worden zijn foto's verkocht.

Gedurende Het Rotterdam Project, het programma van Beau van Erven Dorens, ontdekte dakloze Patrick zijn passie voor fotografie. Nog altijd kiekt hij er flink op los in zijn geliefde Rotterdam. En dat doet hij inmiddels niet alleen meer als hobby, hij verdient er ook zijn brood mee. Zo heeft Hogeschool Rotterdam hem gevraagd om foto's te maken van de leerlingen en docenten. En ook opent hij binnenkort zijn eigen eigen expositie over zijn intense verleden.

De expositie, genaamd In Herstel, is te zien op 1, 2 en 3 mei in de Felix Loods in Rotterdam. De entree is gratis, maar Patrick vertelt hier ook bij dat de foto's te koop zijn voor de bezoekers.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Patrick van Het Rotterdam Project krijgt eigen tv-programma
Lees ook

Patrick van Het Rotterdam Project krijgt eigen tv-programma

Kun je niet naar Rotterdam? Dan zijn zijn foto's ook via zijn website te verkrijgen. Hier biedt hij zijn prachtige kunstwerken aan, maar ook hoesjes voor de telefoon met zijn kiekjes erop. De prijzen variëren van 17 tot 200 euro.

Patrick heeft inmiddels dus zijn leven weer  helemaal op orde. En hoe hij dat precies allemaal gedaan heeft kunnen we vanaf 24 april zien in zijn eigen programma: Caveman. Hierin wordt Patrick verder gevolgd en zien we hoe hij zijn leven verder oppakt na het programma Het Rotterdam Project, wat eindigde met zijn opname in een afkickkliniek.