daar gaat de bruid

Married at First Sight-kandidate trouwt tóch niet

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLMarried at First Sight-kandidate trouwt tóch niet
RTL

Het idee van het programma Married at First Sight is simpel: wetenschappers koppelen kandidaten aan elkaar en ze ontmoeten elkaar pas voor het altaar. Gisteren was er tóch een bruidje die het liefdesexperiment niet aandurfde en nee zei tegen misschien wel de liefde van haar leven.

"Nee, zo op deze manier kon ik het toch niet"

Kijkers konden gisteravond zien hoe Bo werd gekoppeld aan Nick. Toen haar naam werd genoemd als aanstaande bruid, begon ze meteen te twijfelen. "Ja, ik schrok echt", legt ze uit. In eerste instantie wilde ze nog doorgaan met de bruiloft, maar de twijfel sloeg toch al snel écht toe. "Nee, zo op deze manier kon ik het toch niet."

Married at First Sight-Milly al eerder in tv-programma
Lees ook

Married at First Sight-Milly al eerder in tv-programma

Bo vond het heel erg dat ze haar match Nick teleur moest stellen. Voor hem werd gelukkig wel een nieuwe vrouw gevonden: Maxime. Blijkbaar was de match tussen Nick en Bo even sterk als tussen hem en Maxime. "Het spande er om", aldus de liefdesdeskundigen.

Een huwelijk met Nick staat voor Bo dus niet meer op het programma en daarom kreeg ze zijn foto te zien. "Wel een leuke jongen om te zien, absoluut. Nick en Bo, het had wel gekund... Absoluut." De deelneemster is in ieder geval blij voor haar ex-bruidegom dat hij toch een nieuwe kans krijgt met Maxime. En Maxime is blij dat zij wél mag trouwen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Married at First SightTv-programma