maak me gek

Moeder Gerard Joling krijgt nog altijd de groetjes van Máxima

Door RTL Boulevard/Beau Monde··Aangepast:
© ANPMoeder Gerard Joling krijgt nog altijd de groetjes van Máxima
RTL

Gerard Joling heeft onze koning en koningin zo'n tien keer ontmoet. Voor zijn moeder Jannie is dat andere koek. Toen zij op een evenement was waar Willem-Alexander en Máxima ook waren, ging ze een klein beetje de fout in. Dat vertelt Gerard in de nieuwe Beau Monde.

"Ik schaamde me dood"

Gerard had nog gezegd dat ze absoluut niet naar de royals toe mocht gaan, maar toen hij even niet oplette had zijn moeder toch de stoute schoenen aangetrokken. "Toen stond ze dus met de koning te praten en wilde met hem op de foto. Ik schaamde me dood."

Gerard Joling dolblij door kiekje met koningin Máxima
Lees ook

Gerard Joling dolblij door kiekje met koningin Máxima

De zanger en presentator verontschuldigde zich later tegen de koning. "Hij kon er gelukkig wel om lachen", legt Geer uit. Ook Willem-Alexander en Máxima zijn dit moment niet vergeten. De koningin zegt sinds dat moment altijd tegen Gerard: "Doet u de groeten aan uw moeder?"

En het wordt nog mooier. "En toen ik laatst een foto wilde maken van Máxima, omdat ze zo mooi gekleed was, vroeg ze meteen: ‘Is die voor uzelf of voor uw moeder?'" De Topper moest toen wel toegeven dat het een beetje voor hun allebei was.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De nieuwe Beau Monde ligt vanaf woensdag in de winkel. Hierin lees je ook een interview met Frank en Rogier, Loes Haverkort en Buddy Vedder.

Lees meer over
Gerard JolingKoning Willem-AlexanderKoningin Máxima