break-up

Famke Louise en Ronnie Flex nu echt uit elkaar?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @famkelouise_Famke Louise en Ronnie Flex nu echt uit elkaar?
RTL

Op ludieke wijze maakten Famke Louise en Ronnie Flex afgelopen december bekend dat zij officieel een setje zijn. Toch lijkt de relatie niet allemaal rozengeur en maneschijn en opnieuw ziet het ernaar uit dat de liefde over is. Ronnie plaatste vandaag een foto met duidelijke taal op zijn Instagram, maar verwijderde deze ook al gauw weer.

"In ieder geval ben ik single"

De 27-jarige Ronnie Flex plaatst vandaag op Instagram dat de relatie tussen hem en Famke Louise toch echt over is. Opvallend is dat hij de foto verwijdert, daarna weer opnieuw plaatst en inmiddels heeft de rapper de foto officieel van zijn account gehaald. De zangeres heeft Ronnie inmiddels ontvolgd op Instagram. Zou het over en uit zijn?! De tekst liegt er niet om. Hij schrijft: "Weet niet echt hoe ik dit moet typen, omdat het raar voelt maarja als ik niks zeg ga ik nog gekker worden, (...) in ieder geval ben ik single en het is mijn verjaardag en dat maakt het wel echt de kutste verjaardag ooit."

Wat nog meer vraagtekens oproept, is dat Famke Louise Ronnie Flex op Instagram feliciteert met zijn verjaardag, inclusief hartjes. Ze schrijft: "Happy birthday baby."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Er waren al break-upgeruchten slechts een maand nadat Famke haar relatie met Ronnie bevestigde. De videoclip van het nummer Alleen Door Jou van het stel eindigde in een liefdevolle zoen. Hiermee maakten de twee duidelijk dat ze een relatie hadden. Later die dag bevestigde een verliefde Famke in RTL Late Night dat ze écht een koppel vormden.

Of het waar is wat Ronnie schrijft, heeft het management nog niet bevestigd.

Lees meer over
Famke LouiseRonnie Flex