krabbetere tijden

Martijn Krabbé en verloofde in de wolken

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @martijn_krabbeMartijn Krabbé en verloofde in de wolken
RTL

Martijn Krabbé en zijn aanstaande bruid Deborah zijn er even tussenuit. Op de Instagram van de presentator is te zien hoe de tortelduifjes, onder het genot van een bubbeltje, Nederland achter zich laten.

"Opeens was het... BOEM”

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De 51-jarige Martijn leert de 44-jarige Deborah in 2014 kennen als hij net gescheiden is, op wintersport. Maar de vonk slaat tussen de witte bergen niet meteen over. Ze beginnen dan ook als vrienden, maar dan gaan ze elkaar steeds leuker te vinden. Een spontane kus na een etentje doet de twee verlangen naar meer. "We kusten elkaar na een etentje gedag. Dat was anders dan anders. Allebei dachten we: ’Misschien is er meer’. Ik vroeg haar om nog een kus. Opeens was het... BOEM”, vertelde hij eerder aan De Telegraaf.

Wendy neemt afscheid van Martijn en The Voice Kids
Lees ook

Wendy neemt afscheid van Martijn en The Voice Kids

Afgelopen pakjesavond wordt hun geluk bezegeld als Martijn op zijn knieën gaat en zijn Deborah ten huwelijk vraagt met een sinterklaasgedicht. En hij kan nog altijd moeilijk geloven dat ze volmondig ‘ja’ zei. “Ik ben natuurlijk best een rare match, voor wie dan ook”, vertrouwt hij ons toe. “Maar kennelijk houdt ze van mij.”

Hoewel hij al twee keer getrouwd is met de moeder van zijn kinderen, Amanda, weerhoudt dit hem er niet van om nog een keer in het huwelijksbootje te stappen. “Het moet toch gewoon een keertje lukken, voor altijd. Ik denk zelf dat dat deze keer wordt”, vertelde hij eerder deze maand tegenover de camera’s van RTL Boulevard.

De presentator kijkt enorm uit naar de grote dag, die volgens geruchten deze juni plaats gaat vinden. Hij weet al precies wat hij wil, maar wat hij het allerbelangrijkste vindt is dat zijn ouders het grote feest nog mogen meemaken. “Dat is het mooiste dat er is.’’

Lees meer over
Martijn Krabbé