baby on the way

Danny Froger blij dat hij niet meer de dikste thuis is

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPDanny Froger blij dat hij niet meer de dikste thuis is
RTL

Het kleine wondertje in de buik van Ann Dominique, de vriendin van Danny Froger, groeit als kool! Op Instagram deelt de aanstaande mama trots haar babybuik, maar vriendlief Danny kan het niet laten haar even te pesten.

"Toch lekker dat ik een keer niet de dikste ben in huis"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

“Bijna vijf maanden zwanger”, schrijft de aanstaande mama trots bij het schitterende plaatje. Ann straalt van geluk en ook Danny kan niet wachten totdat zijn kleintje er is. Maar boys will be boys, en daarom besluit 'ie wat kattenkwaad uit te halen. "Toch lekker dat ik een keer niet de dikste ben in huis”, schrijft hij met een dikke knipoog onder de post.

Anderen zijn iets directer en prijzen de mommy to be wél de hemel in. "Zo mooi", laat Rossana Kluivert achter en ook Monica Geuze en Soundos reageren vol lof op het kiekje.

Hond Danny Froger blijkt groot fan van Monique Westenberg
Lees ook

Hond Danny Froger blijkt groot fan van Monique Westenberg

De aanstaande spruit is het eerste kindje voor het jonge stel. De twee kondigden afgelopen januari nog aan dat ze twee jaar samen zijn en lieten toen al weten nog altijd stapelverliefd te zijn. Die liefde wordt nu bekroond met een eerste kindje. Alhoewel, niet helemaal hun eerste 'kindje'. De tortelduifjes hebben namelijk ook al hondje Sjaak, die natuurlijk niet mag ontbreken.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het stel liet eerder aan RTL Boulevard weten dat ze - zoals ze zelf zeggen, erg ouderwets zijn ingesteld. Daarom willen ze het geslacht van hun kindje nog niet weten. "We zien het als een groot avontuur en hopen dat het gezond blijft.” Ook een naam hebben de aanstaande ouders nog niet: “We hebben wel een top drie, omdat we dus niet weten wat het zal worden, moeten we een jongens- en meisjesnaam kiezen.” 

Eind september zal er in huize Froger beschuit met muisjes worden geserveerd.

Lees meer over
Danny Froger