match made in heaven

Justin Bieber en Ed Sheeran duiken samen de studio in

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @justinbieberJustin Bieber en Ed Sheeran duiken samen de studio in
RTL

Justin Bieber en Ed Sheeran zijn samen de studio ingedoken. Het gaat helaas alleen nog maar om een fotostudio, of de twee ook samen muziek gaan maken is nog even de vraag.

"Deze gast! Er gaat iets gebeuren"

Justin Bieber deelt op Instagram een foto van hem en Ed Sheeran. Allebei staan ze tegen een groene wand aan. De caption bij de foto luidt alleen: '10'. Wat het te betekenen heeft, is niet bekend. Fans vragen zich af of het de naam is van een nieuw gemeenschappelijk album of dat het nog tien dagen of weken duurt voordat er nieuwe muziek komt.

Justin Bieber en Hailey Baldwin halen uit naar fans
Lees ook

Justin Bieber en Hailey Baldwin halen uit naar fans

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Scooter Braun, de manager van The Biebs, deelde ook een foto van de zangers. De manager van Ed Sheeran, Stuart Camp, plaatste een week geleden al een foto van Ed tegen deze groene achterwand. De tekst 'Deze gast! Er gaat iets gebeuren' laat niet veel meer los over de plannen van de popsterren. De drie tractor-emoji's die ook in de posts stonden, maken het ook niet duidelijker.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Op dit moment kunnen we dus alleen maar aan Justin vragen: What do you mean? Wanneer we antwoord krijgen, is nog even afwachten.

Lees meer over
Justin BieberEd Sheeran