Another day of sun

Als muziek in de oren! La La Land komt naar Netflix België

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Independent FilmsAls muziek in de oren! La La Land komt naar Netflix België
RTL

We hebben er even op moeten wachten, maar drie jaar na dato verschijnt de romantische comedy La La Land deze maand dan ein-de-lijk op Netflix. Zet zaterdag 25 mei maar groot in je agenda, want dan is de muzikale film bij de streamingdienst te zien. Er zit alleen wel een klein addertje onder het gras: de film is alleen in België te zien.

Met catchy nummers als Another Day of Sun en Someone in the Crowd weten Emma Stone en Ryan Gosling in La La Land een glimlach en een traan op iedereens gezicht te toveren. De film uit 2016 was een instant hit en wist daardoor een recordaantal Oscarnominaties binnen te harken. In totaal ontving de film veertien nominaties en gingen ze er met zes naar huis.

Emma Stone danst in nieuwe clip Paul McCartney
Lees ook

Emma Stone danst in nieuwe clip Paul McCartney

Voor wie de film nog niet gezien heeft (al is die kans klein), een korte samenvatting van de moderne variant op de klassieke Hollywood musical: het verhaal volgt serveerster Mia en jazzmuzikant Sebastian. Alle twee hebben ze grote dromen; zo hunkert Mia naar een leven op het witte doek en droomt de muzikale Sebastian van het openen van een eigen jazzclub. Als de twee elkaar per toeval tegen het knappe lijf lopen slaat de vonk over. Het verlangen naar succes is wat hen samenbrengt, maar drijft hen uiteindelijk ook steeds verder van elkaar af... Wanneer hun carrières succesvol worden, moet het koppel keuzes maken die hun liefde onder druk zet.

La La Land is vanaf 25 mei te vinden bij Netflix in België. Dat wordt dus snel een tripje boeken!

Lees meer over
Ryan GoslingEmma StoneNetflix