verhuizen

Frans Bauer geen keus in verlaten NPO

Door RTL Boulevard/Party··Aangepast:
Frans Bauer geen keus in verlaten NPO
RTL

Frans Bauer is vanaf oktober te zien bij RTL, waar hij in ieder geval een muziekprogramma en een reisprogramma gaat presenteren. Hoewel hij razend enthousiast is, was zijn verhuizing niet compleet vrijwillig, vertelt hij in Story.

"Begrijp me goed, ik heb het altijd naar mijn zin gehad bij AVROTROS"

Na Caroline Tensen maakt ook Frans Bauer de overstapt naar RTL. "Begrijp me goed, ik heb het altijd naar mijn zin gehad bij AVROTROS. Maar nu er vanuit de overheid steeds meer kritiek op amusumentsprogramma's komt, wist ik dat ik daar niet meer de programma's kon maken die ik graag wilde maken." De regering vindt dat de NPO geen groot amusement mag brengen en "daarom moest ik overstappen", aldus Frans.

De zanger vertelt aan het weekblad nog ontzettend veel ideeën te hebben. Eén van zijn grootste dromen is een eigen muziekshow. "Er is op televisie ontzettend weinig aandacht voor het Nederlandse lied en daar wil ik verandering in brengen."

Frans Bauer houdt zijn politieke voorkeur liever voor zichzelf
Lees ook

Frans Bauer houdt zijn politieke voorkeur liever voor zichzelf

Ook andere grote televisiebazen aasden op Frans, maar uiteindelijk is zijn keuze op RTL gevallen. Eén van de redenen daarvoor is het feit dat het team van zijn reallife soap ook bij RTL zit. Hij sluit een comeback dan ook niet uit. Al weet hij niet of zijn kinderen dit zien zitten... "De soap zal dan zeker een andere invulling krijgen."

Lees meer over
Frans Bauer