Oeh la la!

NSFW! Channing Tatum poedeltjenaakt op Instagram

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @channingtatumNSFW! Channing Tatum poedeltjenaakt op Instagram
RTL

Dat Channing Tatum een goddelijk lijf heeft hebben we allemaal kunnen zien in Magic Mike. Dat hij nog altijd het evenbeeld is van Michelangelo's David bewijst de acteur op Instagram door een naaktkiekje van zichzelf te delen. Va-va-voom!

"Sharing is caring"

Op het steamy kiekje zijn Channing en zijn ijzeren buikspieren te zien onder een stromende douche. Enkel zijn handen bedekken zijn edele delen, iets waar zo'n 2.7 miljoen volgers het ontzettend warm van krijgen. En dat heeft alles te maken met een spelletje Jenga.

Bij de post legt Channing uit hoe de foto tot stand is gekomen: "De verliezer (ik) moest een foto plaatsen die de andere persoon (Jessica Cornish) koos", verklaart 'ie. "Ik speel nooit meer een spelletje Jenga met haar." Jessie heeft zelf de veelbesproken foto gemaakt en laat onder de post weten "sharing is caring".

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Channing Tatum zet zijn jarige vriendin Jessie J in het zonnetje
Lees ook

Channing Tatum zet zijn jarige vriendin Jessie J in het zonnetje

Volgers van Channing zijn Jessie J eeuwig dankbaar, en ook zijn bekendere collega's zijn onder de indruk van zijn lichaam. Sommigen zijn zelfs sprakeloos. Zo reageert actrice Nina Dobrev met een korte "LOL" en laat Modern Family-actrice Sarah Hyland alleen het woordje "Oh" achter. Geordie Shore-Nathan kan alleen maar kwijlen onder de sexy foto en ook Halle Berry moet keihard lachen om de foto.

Lees meer over
Channing Tatum