Zand erover

Glennis Grace vergeeft festivalorganisatie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Glennis Grace vergeeft festivalorganisatie
RTL

Glennis Grace haalde gisteren op Instagram flink uit naar de organisatie van het festival Vier het Leven! in Dalfsen. De zangeres zou daar optreden, maar dit ging onverwacht toch niet door. Inmiddels hebben de organisatoren van het festival ook gereageerd op alle ophef, tot groot genoegen van Glennis.

"We betreuren het dat de indruk is ontstaan dat Glennis Grace zich niet aan een afspraak over exclusiviteit heeft gehouden"

Vandaag gaat de organisatie nogmaals in op alle commotie rondom het optreden van de Lady of Soul. "Deze rectificatie schrijven wij omdat er vandaag veel ophef is geweest over waarom het optreden van Glennis Grace aanstaande juni te Dalfsen niet doorgaat", beginnen ze. "De ophef is ontstaan door verkeerde berichten vanuit de media. We hebben nooit naar buiten gebracht dat er op Glennis Grace een boeking stop zat naar aanleiding van haar succes in Amerika. We betreuren het dat de indruk is ontstaan dat Glennis Grace zich niet aan een afspraak over exclusiviteit heeft gehouden, terwijl hier dus helemaal geen afspraak over was gemaakt."

Ze vinden het dan ook erg vervelend dat het persbericht zo'n ophef heeft gecreëerd en wensen Glennis het allerbeste. Ook voor de souldiva is nu het onderwerp af. "Dank je wel voor dit bericht. Zand erover en door", reageert ze op de post.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Organisatie Oranjebal niet blij met afzegging Glennis Grace
Lees ook

Organisatie Oranjebal niet blij met afzegging Glennis Grace

De zangeres zou 22 juni aanstaande een optreden geven, maar het festival zag hier toch van af. De organisatie stelde in De Stentor dat Glennis geen andere optredens zou doen en dat ze haar exclusief hadden geboekt. Glennis werd echter "overal" geboekt, na haar succes in America's Got Talent. "Dus de exclusiviteit is er niet en ik ben bang dat we daardoor niet uit de kosten komen", aldus organisator Robert Lans in de krant.

Volgens Glennis was dat een 'bullshitverhaal'. "Ik ben er klaar mee dat boekers op deze manier omgaan met de naam van een artiest terwijl ze zelf hun eigen hachje proberen te redden door maar de artiest te blamen", schreef ze op haar Instagram. "Heel makkelijk maar vooral heel DOM. Ik pik het namelijk niet dat mijn naam door het slijk gehaald wordt."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Glennis Grace