Insta-rich

Kim Kardashian krijgt megabedrag per Instagram post

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesKim Kardashian krijgt megabedrag per Instagram post
RTL

Je bent influencer of je bent het niet. Kim Kardashian, die binnenkort haar brood wil verdienen als advocaat, is dat zeker en krijgt dus ook regelmatig deals aangeboden. En die deals leveren flink wat op, zo ontdekte TMZ. De site heeft rechtbankdocumenten in handen waarin schokkende bedragen beschreven staat.

De Kardashian heeft een rechtszaak aangespannen tegen het merk Missguided. Ze beschuldigt site ervan te doen alsof zij meewerkt aan hun campagnes. Het modemerk plaatst geregeld foto's van Kim bij de laatste aanbiedingen en tagt haar in berichten op social media. In verschillende documenten staat ook hoeveel Kim normaliter aangeboden krijgt voor soortgelijke samenwerkingen.

Wederom krijgt Kim Kardashian gevangene vrij
Lees ook

Wederom krijgt Kim Kardashian gevangene vrij

Kim zou voor één Instagram post al tussen de 300.000 en 500.000 dollar kunnen krijgen, aldus Kim zelf. Hoewel het voor de buitenwereld lijkt alsof ze van de sponsordeals aan elkaar hangt, lijkt dit ook niet zo te zijn. In de documenten valt namelijk verder te lezen dat Kim regelmatig soortgelijke deals afwijst omdat ze niet geassocieerd wil worden met het bedrijf. Kim heeft het bedrijf aangeklaagd omdat het haar eigen merk zou beschadigen.

Toch lijkt dit bedrag wat Kim oppert niet te kloppen. Een bron zou aan TMZ hebben verteld dat het bedrag eigenlijk een stuk hoger ligt. Zo zou Kim maar liefst een miljoen dollar per Instagram post ontvangen.

Lees meer over
Kim Kardashian