i don't care

Justin Bieber en Ed Sheeran brengen dé zomerhit uit

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesJustin Bieber en Ed Sheeran brengen dé zomerhit uit
RTL

De 28-jarige Ed Sheeran en de 25-jarige Justin Bieber hebben vandaag hun nieuwste plaat uitgebracht. Hun single I Don't Care gooit hoge ogen en belooft de zomerhit van 2019 te worden.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De heren staan aan de top in de muziekwereld en in hun privéleven zijn de twee ook nog eens goede vrienden: het was onvermijdelijk dat Ed en Justin ooit samen een single zouden uitbrengen. De twee verliefde mannen - Ed is verloofd met zijn vriendin Cherry, terwijl Bieber is getrouwd met Hailey Baldwin - zingen met ‘I Don’t Care’ een vrolijke zomerhit over hoe ze zich gelukkig voelen, zo lang ze maar bij hun liefje zijn.

Justin Bieber kondigt nieuwe single met Ed Sheeran aan
Lees ook

Justin Bieber kondigt nieuwe single met Ed Sheeran aan

Het is niet de eerste samenwerking tussen de artiesten. Ed en Justin zaten al eerder samen rond de tafel, onder andere voor de monsterhit Love Yourself. Ed schreef dat nummer voor Justin, maar is zelf ook te horen op de track. De Canadees Justin heeft al vier jaar geen album uitgebracht, tot grote teleurstelling van vele fans. Gelukkig werd hun geduld beloond, want Bieber onthulde tijdens het Coachella-festival dat hij druk is met een nieuwe plaat.

Lees meer over
Justin BieberEd Sheeran