Cute

Kardashian-kindjes crashen The Ellen DeGeneres show

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube-kanaal EllenTubeKardashian-kindjes crashen The Ellen DeGeneres show
RTL

Oma Kris Jenner kreeg een wel heel lieve verrassing tijdens een interview met talkshowhost Ellen DeGeneres. Haar oudste dochter kwam langs met zes van haar kleinkinderen. Kourtney had ook nog een speciale mededeling voor haar moeder en die zag ze totaal niet aankomen.

Ellen DeGeneres verraste Kris met de komst van haar oudste dochter en zes van haar kleinkinderen. Kourtney kwam langs met haar eigen kindjes Mason, Penelope en Reign, maar ook het telg van haar jongere zusje Kim. North, Saint en Chicago waren erbij, omdat Kourtney kwam vertellen dat Kims draagmoeder in het ziekenhuis lag. En dat betekent dat het vierde kindje van Kim bijna ter wereld komt. Een grote schok voor 'lovey' Kris. 

Ariana Grande te zien in realityshow Kardashians
Lees ook

Ariana Grande te zien in realityshow Kardashians

Het is het vierde kindje voor Kim en Kanye. Het stel had al aangekondigd dat het een jongetje wordt. Na de komst van de baby hebben Kim en Kanye dan twee meisjes en twee jongetjes. Daarmee komt het totaal aan kleinkinderen voor Kris neer op tien. Dochters Kylie en Khloé kregen begin dit jaar hun eerste kindje en zoon Rob had al een dochtertje gekregen van voormalige vlam Blac Chyna. 

Lees meer over
Kris JennerEllen DeGeneresKourtney KardashianKim KardashianKylie JennerKhloé KardashianRob KardashianKanye WestBabyZwangerschapKindBevallingTv-programma