Temptation-Laura: 'Het is een keuze waar ik achterstond'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Temptation IslandTemptation-Laura: 'Het is een keuze waar ik achterstond'
Alles wat je wil weten over Temptation Island

Laura Moenaert heeft, ondanks alles, geen spijt van haar deelname aan Temptation Island. Zo vertelt de blondine aan haar volgers op Instagram.

"Het is soms gewoon de keuze maken om je op het positieve te focussen"

Sinds haar deelname aan de beruchte realityshow is er heel wat veranderd in het leven van de Vlaamse. Hoewel het Gentse koppel de ultieme relatietest zonder kleurscheuren doorstaat, besluit het stel in april tóch een break in te lassen. Maar niet voor lang, want afgelopen week laat Laura via social media weten dat ze weer herenigd is met Roger na een pauze van drie maanden. 

Toch heeft ze geen spijt. “Het is een keuze waar ik achterstond. Temptation heeft mij veel geleerd als persoon en ik, en onze relatie, zijn er ondanks alles ook sterker door geworden. Het is soms gewoon de keuze maken om je op het positieve te focussen."

© Instagram @laura-moenaert

Ook heeft het avontuur ervoor gezorgd dat ze een betere versie van zichzelf aan het creëren is. “Dankzij Temptation heb ik gemerkt dat ik meer mijn grenzen wil gaan verleggen, een meer open houding wil aannemen en mezelf zo de kans wil geven om nog meer open te bloeien en als persoon meer te bereiken voor mezelf", aldus Laura.

Sinds haar deelname aan Temptation Island wordt Laura overspoeld door kritiek en commentaar. Daarover zegt ze: “Negativiteit zal er toch altijd zijn, je moet jezelf gewoon afvragen of je iets uit de negatieve comments kan halen. En is het niet zo, laat je die gewoon achter.”

Lees meer over
Temptation Island