molloten

Zijn dit de nieuwe kandidaten van Wie is de Mol?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© AVROTROSZijn dit de nieuwe kandidaten van Wie is de Mol?
RTL

Wie is de Mol? is nog maar net afgelopen of we zijn alweer bezig met het nieuwe seizoen. Welke BN'ers mogen dit jaar mee op reis om de Mol te ontmaskeren? AD-journalist Jaap van Zessen voorspelt dat deze bekende koppen meedoen.

© ANP

Leonie ter Braak

Sinds een tijdje is presentatrice Leonie van de social media aardbodem verdwenen. Dit zou erop duiden dat ze richting het grote Wie is de Mol?-speelveld is vertrokken.

© ANP

Dione de Graaff

Studio Sports Dione is de laatste tijd rustig op social media. Zelf zegt ze dat ze zich aan het voorbereiden is op de Tour de France, maar toch is het vreemd dat ze hiervoor de Giro d'Italia oversloeg.

En dan staat ze ook nog op de foto met Leonie. Is er een vriendschap ontstaan tussen de dames tijdens de opnames?

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

© ANP

Jennifer Hoffman

Wie ook op de foto staat met Leonie en Dione is actrice Jennifer Hoffman. Daarnaast is ze erg stil op social media.

© ANP

Nathan Rutjes

Voetballer Nathan speelt dit seizoen bij topamateurs, maar tijdens de kampioenswedstrijd was hij de grote afwezige. En dat is toch een beetje vreemd. Betekent dit dat hij meedoet aan de populaire televisieshow?

© ANP

Nadia Moussaid

Presentatrice Nadia is nooit heel actief geweest op social media, maar nu is ze al ruim een week muisstil. Ook wordt ze gevolgd door WIDM-prominenten. 

© ANP

Kalvijn

Na het succes van Nikkie de Jager vorig jaar, zou het niet gek zijn als er dit jaar ook een YouTuber te zien is in het programma. Kalvijn (Kelvin Boerma) maakt dit jaar een goede kans. Zelf zegt hij weinig te plaatsen, omdat hij druk is.

© Instagram @marije1811

Marije de Roode

Een ander YouTube-gezicht is Marije de Roode, bekend van de serie #BOOS. Op Twitter wordt haar naam veel genoemd.

© ANP

Toprak Yalçiner

Het laatste Instagrambericht van GTST-actrice Toprak is alweer van begin mei. Is ze een tijdje stil op social media, omdat ze druk is met de opnames?

Carmen Verheul

Vorig jaar werd nieuwslezeres Carmen Verheul al genoemd. Toen grapte ze ook dat ze best eens zou willen meedoen. Misschien is dit jaar haar jaar.

© ANP

Dilan Yurdakul

Soapie Dilan is ook angstvallig stil op social media. 

© ANP

Lucas van de Meerendonk

Lucas is misschien niet voor iedereen een bekend gezicht, maar als presentator van het Jeugdjournaal is de kans groot dat hij dit jaar meedoet. Er hebben namelijk vaker presentatoren van het programma meegedaan aan Wie is de Mol?. En hij is ineens heel stil online.

© ANP

Ron Boszhard

Ron ging een paar seizoenen geleden als eerste kandidaat naar huis. Pijnlijk! Helemaal omdat hij de andere kandidaten nog niet eens had ontmoet en zij er later voor zorgden dat hij niet terug mocht in het programma. Mag hij nu nog een keer écht meedoen?

Lees meer over
Rik van de WestelakenWie is de Mol?