the end

Showbizzprogramma 6 Inside stopt

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© TalpaShowbizzprogramma 6 Inside stopt
RTL

6 Inside, het actualiteitenprogramma met presentatoren Albert Verlinde en Jan Versteegh, krijgt geen tweede seizoen. Het programma stopt op 28 juni en komt na de zomer niet meer terug.

"Achteraf gezien hebben we het programma in ons enthousiasme misschien te snel op de buis willen brengen"

Op korte termijn wordt bekendgemaakt welk programma gedurende de zomer op dat tijdstip komt te staan. In het najaar introduceert de zender een nieuwe vooravond.

Barbara Barend pakt haar biezen bij 6 Inside
Lees ook

Barbara Barend pakt haar biezen bij 6 Inside

Marco Louwerens, Directeur Televisie van Talpa Network laat weten: "6 Inside heeft de tijd gekregen om zich te ontwikkelen, maar de kijker heeft het programma helaas niet omarmd, de enorme inzet van de betrokken collega’s ten spijt." Hij is alle collega's dankbaar voor hun bevlogenheid en professionaliteit. "Achteraf gezien hebben we het programma in ons enthousiasme misschien te snel op de buis willen brengen. Op 1 juli komt er een tijdelijk programma op de plek van 6 Inside. Voor het najaar werken we aan een vooravond die hopelijk beter aansluit bij de behoeften en wensen van onze kijker."

6 Inside werd groots aangekondigd, maar de kijker wist het nieuwe entertainmentprogramma van SBS 6 niet te vinden. Het absolute dieptepunt was minder dan 100.000 kijkers voor de talkshow.

Lees meer over
Albert VerlindeTalpa