daar ging de bruid

Ronald over mislukte huwelijk in Married at First Sight

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL / Married at first Sight Ronald over mislukte huwelijk in Married at First Sight
RTL

In de laatste aflevering van Married at First Sight blikt presentator Peter van der Vorst nog één keer met Ronald en Monique terug op het liefdesexperiment. De newly weds hebben een lastige keuze te maken: blijven ze samen of gaan ze toch scheiden?

“Ik had al het gevoel dat dit hem niet ging worden”

Ronald en Monique beginnen hun avontuur met een valse start. Tegen het advies van de deskundigen in vormt Monique razendsnel een negatief oordeel over haar match. Ronald is niet wat ze had verwacht. Dat maakt ze tijdens de huwelijksreis al snel duidelijk. Maar wat niemand verwacht, is dat ze een paar dagen later terugkrabbelt. De bruid ziet in dat ze een grote fout heeft gemaakt, maar dan is het voor Ronald al te laat...

Ronald is de eerste dagen zo diep gekwetst, dat hij inmiddels niets meer met Monique te maken wil hebben. “Ik was de eerste dagen zo gekwetst, dat was onbeschrijfelijk. Misschien was het dan wel allemaal anders gelopen, maar nu niet.” Monique weet dat ze haar eigen glazen heeft ingegooid, maar wil het dolgraag nog een keer proberen. Maar voor Ronald is dit al een stap te ver.

Je kan nu deze trouwjurk uit MAFS kopen voor een prikkie
Lees ook

Je kan nu deze trouwjurk uit MAFS kopen voor een prikkie

Samen met Peter blikken de twee nog een keer samen, vijf weken na de trouwerij, terug op hun avontuur. En dan blijkt al snel dat Ronald liever had gehad dat het huwelijk niet was doorgegaan. “Je had wel je twijfels”, spreekt hij Monique aan. “Het was een heel mooi begin (…) Maar dat je dan sommige dingen gaat meemaken, dat ze anders is dan dat ze zich normaal voordoet. Dat is bij mij toch een beetje apart geworden." Hij ziet Monique dan ook niet als zijn match, en dat vindt ‘ie erg jammer.

Het komt dan ook niet als een verrassing dat de twee besluiten van elkaar te scheiden. Ronald heeft ook nog een tip voor Monique, voor haar volgende relatie: zich meer openstellen. “Ik had al het gevoel dat dit hem niet ging worden”, biecht Monique op. “Dus bij deze heb ik besloten van je te scheiden.”

Het hele eerste seizoen van Married at First Sight zie je bij Videoland.

Lees meer over
Peter van der VorstMarried at First Sight