het is altijd lente...

Dochtertje Ronnie Flex is het zonnetje in huis

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @ronnieflex010Dochtertje Ronnie Flex is het zonnetje in huis
RTL

De schattige Nori heeft de zomer in haar bol en papa Ronnie Flex is maar wat trots op zijn meisje. Om het lekkere weer te vieren deelt hij een zoet kiekje van zijn dochtertje op Instagram. Inclusief roze zonnebril.

Het dochtertje van Ronnie Flex en dj Wef is nu al een kleine diva! Op de Instagram van de rapper is te zien hoe zijn oogappeltje, omringd door knuffels en speelgoed, binnen in huis haar zonnebril op heeft. Op het volgende kiekje is Ronnie te zien samen met zijn kleine meid, en hij stroomt over van liefde. Het bijschrift bij de foto bestaat dan ook simpelweg uit een hartjes-emoji. Lief!

En ook vlogster Jamie Li en management Top Notch smelten weg bij de zoete foto's.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Temptation-Sidney krijgt veeg uit de pan van Ronnie Flex
Lees ook

Temptation-Sidney krijgt veeg uit de pan van Ronnie Flex

De 27-jarige rapper kreeg het kindje samen met Wafae Kefi, ook wel bekend als dj Wef. Toen hij afgelopen november aankondigde vader te worden liet hij nog in het midden wie zijn kindje op de wereld zou zetten, omdat hij toen nog een relatie had met Famke Louise. "Ik word heel gelukkig van dat idee. Het gaat me nog meer motivatie geven om harder te werken”, zei hij onder meer over het vaderschap.

Lees meer over
Ronnie Flex