back in time

Rodanya ontkent gevoelens Danicio: 'Ik ging mee in het moment'

Door RTL Boulevard/Grazia··Aangepast:
© RTLRodanya ontkent gevoelens Danicio: 'Ik ging mee in het moment'
RTL

In de nieuwste editie van het tijdschrift Grazia klapt Temptation-Rodanya uit de school over Morgan én Danicio. "Ik besefte dat hij helemaal niet veranderd was. Terug in Nederland was alles precies hetzelfde. Daarna heb ik het uitgemaakt."

"Ik had geen gevoelens voor hem, ik ging mee in het moment"

Het tamelijke tamme seizoen van Temptation Island kreeg tegen wil en dank tóch nog een vurig einde. In de laatste aflevering van Temptation Island viel Rodanya keihard door de mand, toen verleider Danicio opbiechtte dat het een en ander tussen hen was gebeurd. En dat terwijl de krullebol tijdens het laatste kampvuur de schone schijn ophield. "Ik wist dat er geen beelden van die avond waren, maar had me wel voorbereid op geluidsfragmenten van die kus", vertelt ze nu aan Grazia. 

Rodanya bekent het bed gedeeld te hebben met Danicio
Lees ook

Rodanya bekent het bed gedeeld te hebben met Danicio

Aangezien de show het stiekeme kusje met Danicio links liet liggen, besloot Rodanya óók haar lippen stijf op elkaar te houden. "Ik dacht: 'Als jullie zo stom zijn om er niets mee te doen, dan vertel ik het Morgan lekker buiten de camera’s om.'" Maar het programma was haar uiteindelijk toch voor. Hierover zegt ze: "Het leek allemaal veel spannender dan het was."

Volgens de ex van Morgan zou het ook heel goed kunnen dat ze de beelden achteraf hebben aangedikt en bewerkt. "Dat spookt wel door mijn hoofd. Het blijft een tv-programma. Dingen worden voortdurend verdraaid en in een andere context geplaatst."

Terug in Nederland besluit ze een punt achter haar relatie te zetten en Danicio nog een kans te geven. "Ik had geen gevoelens voor hem, ik ging mee in het moment. Ons contact heeft ongeveer een maand aangehouden, waarin we elkaar drie, vier keer hebben gezien. Toen ben ik, heel naïef, toch weer teruggegaan naar Morgan", doet ze een boekje open.

Verleider Danicio vond het vanzelfsprekend niet leuk dat ze hem liet vallen voor haar ex, en koos ervoor uit de school te klappen over hun relatie. Hoewel Morgan nu tot het verleden behoort, heeft ze geen spijt. "Dingen gebeuren met een reden, maar als ik het terug kon draaien, had ik niet aan het programma meegedaan."

Het hele interview lees je in de nieuwe Grazia die nu in de winkel ligt.

Lees meer over
Temptation Island