bootylicious

Schaatser Jutta Leerdam heeft de mooiste billen van Nederland

Door RTL Boulevard/FHM··Aangepast:
© Instagram @juttaleerdamSchaatser Jutta Leerdam heeft de mooiste billen van Nederland
RTL

Jutta Leerdam is een fantastische sportvrouw, maar ook haar uiterlijk laat mensen versteld staan. De 20-jarige blondine is niet alleen uitgeroepen tot de Mooiste Sportvrouw van Nederland, ze heeft ook nog eens de mooiste billen, volgens FHM-lezers!

"Ik werk heel hard voor mijn lichaam en ben er trots op"

De topschaatsster vermorzelde met ruim 60% van de stemmen de concurrentie. De andere genomineerden waren collega-schaatsster Irene Schouten (22% van de stemmen) en modellen Lindsey van der Hoeven (7%), Gaby Blaaser (6%) en Malou van der Tas (5%). 

© FHM / Jasper Suyk

Eerder werd al bekend dat Jutta Leerdam de prijs voor Mooiste Sportvrouw van Nederland in de wacht had gesleept. In een eerste reactie liet Jutta aan FHM weten: “Ja dit vind ik heel leuk! Ik werk heel hard voor mijn lichaam en ben er trots op, dus ik vind het een eer dat ik ook deze titel in ontvangst mag nemen. Er zijn zoveel mooie vrouwen met mooie billen. Ik vind heel veel vrouwen mooi in verschillende vormen en maten. Zolang je je maar lekker voelt in je eigen lijf dan straal je dat vanzelf uit naar de buitenwereld. Wees trots op wat je hebt en vergelijk je vooral niet met anderen, want niemand is perfect.” 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het geheim achter haar prachtige billen ligt voor de hand. “Door te schaatsen krijg je hele goeie billen en benen. Mijn geheim is heel diep en vol in de hoeken zitten. Verder natuurlijk squats, krachttraining en vooral heel veel schaatsen. Het moet ook een beetje bij je lichaam passen. Ik heb sneller aanleg voor een partij goede billen, dus ik heb het ook wel aan mijn ouders te danken”, aldus de knappe blondine.

Lees meer over
Schaatsen