Voor elkaar gemaakt

Mattie en Marieke doen ultieme relatietest

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Hollandse HoogteMattie en Marieke doen ultieme relatietest
RTL

Radio-dj's Mattie en Marieke doen de ultieme relatietest voor hun QMusic-programma. Ze beantwoorden vragen over elkaars leven en dat levert interessante stof op. Maar de ultieme vraag is: kent Mattie Marieke beter dan Marieke Mattie kent?

"Wel meteen heftig hoor"

Hoe goed kennen de twee elkaar eigenlijk? Met vragen als "Wat is Mariekes stopwoord?", "Wat doet Marieke het liefst op een eerste date?" en "Wat is Matties verborgen talent?" proberen de dj's te bewijzen dat ze de ander enorm goed kennen. En dat blijkt wel uit de antwoorden. Of ze hebben het bijna goed, of helemaal. Het is in elk geval duidelijk dat deze presentatoren veel tijd samen doorbrengen. 

Mattie en Marieke hebben leuk nieuws
Lees ook

Mattie en Marieke hebben leuk nieuws

Mattie en Marieke zijn twee handen op een buik. Bij de vraag wat Matties beste excuus is om een afspraak af te zeggen, beginnen de twee ijverig hun antwoord op te schrijven. "Ook meteen kunnen schrijven", lachen ze beiden. Vervolgens doet Marieke haar collega op hilarische wijze na. "Oh, sorry mop, helemaal vergeten!" 

Mattie maakt wel een fout wanneer hij gevraagd wordt wat Marieke het liefste doet tijdens een eerste date. De radio-dj gokt op eten, maar Marieke onthult al snel dat ze liever een drankje (met alcohol) gaat doen. "Wel meteen heftig hoor, eten", zegt de presentatrice. "Soms kan je aan het begin van de date denken 'hmm', maar dan na twee wijn kan dat anders zijn." Mattie is het niet met haar eens en zou gewoon uiteten gaan. "Of naar een pretpark", grapt de dj daarna. 

Bekijk hieronder de hele video. 

Lees meer over
Mattie ValkMarieke ElsingaLiefdeVriendschapRadio