vlieg me me mee

Chantal Janzen gaat voor lekker kort en pittig

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @ chantaljanzen.officialChantal Janzen gaat voor lekker kort en pittig
RTL

Als Chantal Janzen ergens voor gaat, dan gaat ze er ook echt 100% voor. Zo ook tijdens de opnames van Zie Ze Vliegen in 2011. Op een kiekje uit de oude doos is te zien hoe de blondine pronkt met haar 'nieuwe look'. En die is volgens Tim Douwsma "goud" waard.

"Jij kan ook alles hebben hè"

Voor de comedyserie Zie Ze Vliegen bracht Chantal samen met onder anderen Carlo Boszhard, Irene Moors en Gordon flink wat uren bij de visagie door. Maar of ze er nu altijd knapper van werd... Op Instagram gaat de presentatie terug in de tijd met een kiekje van flink wat jaren terug en plaatst er sarcastisch bij: "Ah wat leuk, dacht ik toen ik zag dat ik een bericht had van n leuke lieve visagiste. Ik open ‘m en zie dit. Super."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ook baby Chantal Janzen megafan van Duncan
Lees ook

Ook baby Chantal Janzen megafan van Duncan

Onder de post gaan haar volgers helemaal stuk. "Ohhhhh, ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen", reageert musicalster Bettina Holwerda. Ook Jan Versteegh moet "hardop lachen" en ook Monique Westenberg, Romy Monteiro en Melissa Drost vinden Chantals look om te gieren. "Briljant. Jij kan ook alles hebben hè", schrijft styliste Danie Bles en actrice Elisa Schaap noemt de 40-jarige een "lekker wief".

Lees meer over
Chantal Janzen