Friends

Jennifer Aniston: 'Ross en Rachel zijn nog altijd bij elkaar'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesJennifer Aniston: 'Ross en Rachel zijn nog altijd bij elkaar'
RTL

Het is een vraag die fans altijd zullen blijven stellen: Hoe zit het nu tussen Ross en Rachel? Jennifer Aniston heeft er de laatste tijd een handje van om uit de school te klappen over de toekomst van Friends. Deze keer geeft ze het antwoord waar iedere liefhebber op zat te wachten.

"Ja, natuurlijk"

Tijdens een interview met de Amerikaanse Today Show vertelde Jennifer alles over het televisie-droomkoppel. Ross en Rachel zouden inmiddels de 50 gepasseerd zijn en hun dochter Emma zou bijna naar de universiteit gaan. De interviewer vroeg of de twee nu nog altijd bij elkaar zouden zijn. "Ja, natuurlijk", reageerde de actrice direct. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Jennifer Aniston ziet Friends-reünie wel zitten
Lees ook

Jennifer Aniston ziet Friends-reünie wel zitten

Eerder deze maand kwam Jennifer al in opspraak door haar uitspraken over de jaren 90-serie. Bij Ellen DeGeneres vertelde ze dat ze het wel zou zien zitten om Rachel, Joey, Phoebe, Chandler, Monica en Ross weer in dezelfde ruimte te krijgen. Maar blijkbaar was het een stunt. "Nou, nee", reageerde ze in een ander interview. "Als ik 'nee' zeg over een reünie, dan blijft de vraag maar weer komen. Net als wanneer ik 'misschien' reageer. Dus ik dacht: dit keer zeg ik wel ja, kijken wat er gebeurd. Mijn excuses!"

Lees meer over
Jennifer AnistonLiefdeTelevisie