Spice up your life

Spice Girls kondigen nieuwe speelfilm aan

Door RTL Boulevard/The Hollywood Reporter··Aangepast:
© Getty ImagesSpice Girls kondigen nieuwe speelfilm aan
RTL

Geweldig nieuws voor Spice Girls-fans: de meidengroep gaat opnieuw een film maken. En het wordt nog beter, want ook Posh Spice is onderdeel van het spektakel, ondanks haar afwezigheid tijdens de reünie-tournee.

"Alle vijf de Spice Girls werken mee aan het ontwikkelen van het idee"

Na het denderende succes van hun eerste speelfilm, Spice World, komen de pittige dames opnieuw naar het grote doek. Dit keer gaat het wel om een geanimeerde film en niet een speelfilm. Ingewijden vertellen aan het Amerikaanse vakblad The Hollywood Reporter dat "alle vijf de Spice Girls meewerken aan het ontwikkelen van het idee" en "heel erg betrokken" zijn bij het project. Het is nog onduidelijk wanneer de film uit zal komen. 

Outfits Spice Girls voorzien van miljoenen kristallen
Lees ook

Outfits Spice Girls voorzien van miljoenen kristallen

Wat ook opvallend is, is dat er gemeld wordt dat de klassieke Spice Girl-nummers worden verwerkt, maar ook een aantal nieuwe liedjes. Het enige wat de pret nog kan drukken, is als de nummers door andere personages in de geanimeerde film worden gezongen. 

De voormalige manager van de groep, Simon Fuller, sluit ook een Spice Girls-biopic niet uit. "Het is een geweldig waargebeurd verhaal, dat kan je niet zomaar bedenken. Dus, ja, misschien ooit op een dag", reageerde hij op de vraag of er ooit een serieuze verfilming van de meidengroep komt. Genoeg om naar uit te kijken dus. 

Lees meer over
Spice GirlsVictoria BeckhamGeri HalliwellMel BMelanie ChisholmEmma BuntonFilmMuziek