I'll be there for you

Yes! Je kan nu een kopje koffie drinken in het Friends-café

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© IMDB/Warner BrosYes! Je kan nu een kopje koffie drinken in het Friends-café
RTL

Het is een droom voor veel fans van de nog altijd immens populaire serie Friends: een kopje koffie drinken in Central Perk. Kledingwinkel Primark heeft het nu mogelijk gemaakt.

Rachel, Ross en de rest van de groep dronken van 1994 tot 2004 bijna dagelijks hun favoriete drankjes in dit café. Nu het 25 jaar geleden is dat de serie voor het eerst te zien was, besloot Primark om dit groots te vieren en Central Perk daadwerkelijk te openen in een van hun winkels. Het café is een één op één kopie van wat de fans gewend zijn, van de bekende stenen muren en het menu op het krijtbord tot aan de herkenbare sofa van de vriendengroep.

Jennifer Aniston ziet Friends-reünie wel zitten
Lees ook

Jennifer Aniston ziet Friends-reünie wel zitten

Primark heeft het café niet alleen als decoratie neergezet, je kan er ook daadwerkelijk eten en drinken. Hiervoor is het café helemaal meegegaan met zijn tijd en gebruikt het fairtrade koffiebonen en composteerbare bekertjes. Mocht je niet kunnen wachten om plaats te nemen in Central Perk zul je wel even moeten reizen, het café is namelijk te vinden in het Primark-filiaal in Manchester. Fans hoeven zich niet te haasten, want het bedrijf heeft besloten om het café permanent in haar winkel te houden.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.