moederliefde

Ook moeder Lil' Kleine laat van zich horen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @ babetteverhoefOok moeder Lil' Kleine laat van zich horen
RTL

Niet alleen de vader van Lil' Kleine vindt het een "heerlijk gevoel" om opa te zijn. Ook de moeder van de rapper, Babette, staat stil bij de geboorte van de kleine Lío.

"Welkom op deze bizarre wereld, knappe kleinzoon van me"

Op Instagram deelt de kersverse oma een kiekje van het pasgeboren ventje met daarbij de tekst: "Daar is 'ie dan, kleine Lío.
Welkom op deze bizarre wereld, knappe kleinzoon van me. Maak er maar wat moois van."

Eerder deze week deelde oma Babette ook al de komst van het mannetje op Instagram. "Morgen zing ik in het Torpedo theater een liedje voor mijn kersverse kleinzoon. De stem ligt het dichtst bij het hart", schreef ze bij een screenshot van een artikel met het blijde nieuws.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lil' Kleine en zijn verloofde zijn ouders geworden
Lees ook

Lil' Kleine en zijn verloofde zijn ouders geworden

De foto komt voor veel fans van de rapper als een verrassing, aangezien Lil' Kleine nooit onder stoelen of banken heeft gestoken dat zijn moeder tot het verleden behoort. Eerder, in het tv-programma Waar Is De Mol?, sprak Jorik al openhartig over zijn ondraaglijke jeugd en de ontbrekende relatie met zijn moeder.

“Mijn moeder heeft hele erge dingen gedaan met mij als kind”, vertelde hij in het programma aan presentator Johnny de Mol. "Die dingen doe je niet bij een kind. Helemaal bij niemand en al helemaal niet bij je eigen kind (...) Ik ben daar misschien heel hard in, maar ik heb daar geen gevoel meer bij.”

Lees meer over
Lil Kleine