need for speed

Tony Junior: 'Ik krijg 10 tot 12 boetes per maand'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© YouTube-kanaal SLAM! - SeriesTony Junior: 'Ik krijg 10 tot 12 boetes per maand'
RTL

Iedere week reageren YouTube-sterren Bram Krikke en Amber Delil samen met een gast op verschillende statements. Deze week is dat Tony Junior en die doet een opvallende bekentenis.

"Soms wordt de boete ook gewoon ingerekend"

De dj valt meteen met de deur in huis. Op het statement 'ik krijg veel boetes' reageert hij direct vol overgave. "Ik krijg tien tot twaalf boetes per maand”, vertelt hij in de video. Toch ziet 'ie het niet helemaal als zijn schuld. "Ik doe heel veel shows in Nederland", legt het liefje van zangeres Maan uit. "Soms wel drie à vier op een avond. En soms wordt de boete ook gewoon ingerekend." 

Tony Junior super trots op vriendin Maan
Lees ook

Tony Junior super trots op vriendin Maan

Hij ziet het een beetje als onkosten en het gaat dan ook niet om enorme bedragen. Gewoon een paar tientjes. Laatst had Tony wel een flinke te pakken: 500 euro. "Het is niet als ik persoonlijk rijd, het gaat echt om de shows. Het moet vaak ook", vertelt hij. "Ik ben er niet trots op, hoewel dat misschien nu zo lijkt omdat ik het heel enthousiast vertel, maar ik vind het echt heel kut. Want bij iedere 30 euro denk ik: 'Ja, ik had ook lekker uit eten kunnen gaan met mijn vader of vriendin.'"

Lees meer over
Bram KrikkeTony Junior