KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS

Behind the scenes bij de break-up van Khloé Kardashian

Door Keeping Up With The Kardashians··Aangepast:
© Getty ImagesBehind the scenes bij de break-up van Khloé Kardashian
RTL

In een trailer van de seizoensfinale van Keeping Up With The Kardashians is te zien wat voor impact het vreemdgaan van Tristan Thompson heeft gehad op Khloé Kardashian. Thompson ging vreemd met de beste vriendin van Khloé's halfzusje, Kylie Jenner.

"Ik had in geen miljoen jaar gedacht dat zij zoiets zou doen"

Het lijkt erop dat de producenten van één van de populairste realityshows ter wereld het beste voor het laatst hebben bewaard. Maanden geleden zijn Khloé en Tristan, die samen dochtertje True hebben, uit elkaar gegaan nadat Thompson vreemdging met Jordyn Woods, de beste vriendin van Kylie Jenner. In de trailer is te zien dat de hele situatie Khloé niet in de koude kleren is gaan zitten.

 

 

Khloé is het zat en deelt waarheid over ex Tristan
Lees ook

Khloé is het zat en deelt waarheid over ex Tristan

Nu zien we wat er achter de schermen is gebeurd. Een emotionele Khloé spreekt over de hele situatie en Kylie confronteert haar beste vriendin met de affaire. Jordyn bekent vervolgens dat zij en Tristan gezoend hebben, maar voegt daar wel aan toe dat ze absoluut niet de lakens gedeeld hebben.

"Ik wist wie hij [Tristan] was", zegt Khloé. "Ik had in geen miljoen jaar gedacht dat dit was wie zij [Jordyn] was." Moeder, of ook wel 'momager', Kris Jenner reageert diplomatieker. "We moeten gewoon weten wat het hele verhaal is", aldus Kris. De populairste zus van allemaal, Kim Kardashian, was het daar niet mee eens. "Tristan heeft het toegegeven", zegt Kim.

Aan het eind zien we degene die het het zwaarst heeft: Khloé. "Het is gewoon stom dat het publiekelijk is geworden", vertelt ze. 

Lees meer over
Kylie JennerKhloé Kardashian