back on the gram

Yolanthe bedankt haar volgers voor alle steun

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPYolanthe bedankt haar volgers voor alle steun
RTL

Yolanthe heeft weer eens van zich laten horen op Instagram. Na een pauze van het platform, plaatste de presentatrice onlangs weer een foto en in een van haar stories bedankt ze nu haar volgers voor alle lieve berichten die ze heeft ontvangen.

De huwelijksperikelen tussen de brunette en Wesley Sneijder hebben ervoor gezorgd dat ze al een tijdje stil was op social media. Nu reageert Yolanthe voor het eerst op alle berichten die ze van haar volgers heeft gekregen. "Ik voel me gezegend om jullie als mijn volgers te hebben, bedankt voor alle lieve berichten", schrijft ze in haar stories. De tekst staat geschreven op een afbeelding waarop staat: "Train yourself to find the blessing in everything." Aan de zijkant heeft de presentatrice ook nog laten weten dat ze van iedereen houdt. 

© Instagram: @yolanthecabau

Het is al even geleden dat volgers van Yolanthe iets te zien kregen van de voetbalvrouw. Op haar meest recente kiekje zagen we al een ontspannen Yolanthe die met haar zoontje aan het kamperen is. De actrice houdt haar ventje stevig vast, dat op zijn beurt zijn Spider-Man-knuffel in de houdgreep houdt. Of Yolanthe nu weer helemaal back on the gram is, is afwachten. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Yolanthe Sneijder-Cabau