dramaqueen

Kylie Jenner was bang voor Jordyn Woods

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesKylie Jenner was bang voor Jordyn Woods
RTL

Het schandaal tussen Khloé Kardashian, haar ex Tristan Thompson en Jordyn Woods brak het internet afgelopen februari. Kylie Jenner geeft nu toe dat ze destijds bang was voor haar voormalig BFF Jordyn.

"Je dacht niet aan True, niet aan Khloé, niet aan mij"

In een nieuwe video die E! online zette, doen zussen Kylie, Khloé en Kim hun verhaal over het hele voorval. "Tristan, we hebben allemaal geweten waar hij toe in staat was", zei Khloé. "Kijk wat hij deed toen ik negen maanden zwanger was, maar ik wist wie hij was. Ik heb nooit in een miljoen jaar gedacht dat zij was wie zij was."

Kylie Jenner volgt voormalig BFF Jordyn weer op Instagram
Lees ook

Kylie Jenner volgt voormalig BFF Jordyn weer op Instagram

"Niemand geloofde het al. Toen het online stond, geloofde niemand het", voegde Kim eraan toe. "Iedereen dacht dat het nep was", voegt  Khloé toe. De zussen doelen natuurlijk op het vreemdgaan van Tristan met Jordyn.

Op dat moment komt Kylie binnen. "Ik belde haar en ze zei niet echt wat. Ze huilde de hele tijd en en ik zei tegen haar: 'Ik ben nu bang voor je, omdat je in staat bent de volgende dag wakker te worden met een glimlach op je gezicht.'"

"En toen vertelde ik haar eigenlijk precies waarover we het hadden gehad. Zoals: 'Je dacht niet aan True, niet aan Khloé, niet aan mij, maar je dacht niet eens aan jezelf. Kijk wat je deed. Je kan alles doen, maar als het mijn familie beïnvloedt, en mij, dan is dat een probleem.'"

Kim vond het nogal gek dat Jordyn zich niet meer verontschuldigde. "Als ik haar was en aan Khloé's deur zou staan, zou ik huilen, zeggen: 'F*ck, ik weet niet wat ik aan het doen was. Holy shit, ik ben een idioot.'"

Lees meer over
Kylie JennerKim KardashianKhloé Kardashian