Prins op het witte paard

Lerares prins George verloofd met beste vriend prins William

Door RTL Boulevard/The Sunday Times··Aangepast:
© Getty ImagesLerares prins George verloofd met beste vriend prins William
RTL

Dankzij prins George heeft zijn lerares de ware liefde gevonden. Het blijkt namelijk dat de schooljuf verloofd is met één van de beste vrienden van George's papa, prins William.

Lucy Lanigan-O'Keeffe, de assistent hoofdonderwijzer bij Thomas' Battersea School, is verloofd met Thomas van Straubenzee. En laat dat net de school zijn waar prins George naartoe gaat en de man in kwestie is één van de oudste vrienden van prins William. Bovendien is Thomas de peetvader van prins George's zusje, prinses Charlotte. De Sunday Times meldt dat het aanzoek vorige week plaatsvond, al is het onduidelijk wie voor de ontmoeting tussen de twee heeft gezorgd. 

Harry en Meghan nemen afstand van William en Kate
Lees ook

Harry en Meghan nemen afstand van William en Kate

William zal de rol van een zogenaamde 'usher' op zich nemen. Dat houdt in dat hij onderdeel is van de trouwerij. Hij staat bijvoorbeeld naast Thomas tijdens de ceremonie. Ook de koninklijke kinderen hebben een rol in tijdens de huwelijksceremonie. George wordt een 'pageboy'. Hij is één van de kindjes die de sleep van de jurk van de bruid zal vasthouden. Charlotte is een bruidsmeisje, meldt de Sunday Times.  

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Maar daar houdt de band tussen de koninklijke familie en Thomas niet op. Ook zijn broertje Charlie is goede vrienden met het Britse koningshuis, voornamelijk met prins Harry. Zo goed zelfs dat de Sunday Times meldt dat hij weleens de peetvader kan worden van Harry en Meghans zoontje Archie. Naar verwachting wordt de kleine prins ergens in juli gedoopt. Daarna worden de peetouders gekozen. 

Lees meer over
Prins WilliamPrins HarryMeghan MarklePrins GeorgePrinses CharlotteBabyHuwelijkKoningshuis