ex on the gram

Temptation-Rodanya en Morgan vliegen elkaar in de haren

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Temptation IslandTemptation-Rodanya en Morgan vliegen elkaar in de haren
RTL

Rodanya en Morgan overleefden Temptation Island, maar gingen daarna met veel bombarie uit elkaar. Inmiddels zijn we een paar maanden verder en is de lucht nog altijd niet geklaard. Op Instagram haalt Morgan dan ook flink uit naar zijn ex.

"Accepteer maar gewoon dat er ook mensen zijn op de wereld die niet je kont likken en je gewoon de waarheid vertellen"

De 'ruzie' ontstaat na een onschuldige post op Instagram van team Rodanya. De krullenbol beantwoordt in haar Stories een paar veelgestelde vragen en als het om haar ex Morgan gaat, neemt ze geen blad voor de mond. Wanneer iemand vraagt waar ze zich voor schaamt, hoeft ze niet lang na te denken: Morgan! Haar antwoord op de vraag luidt: "Een debiel als ex hebben die heilig wil overkomen, maar ondertussen heel Nederland af gaat. En laten we België niet vergeten."

Koppels geconfronteerd met nieuwe twist in Temptation VIPS
Lees ook

Koppels geconfronteerd met nieuwe twist in Temptation VIPS

Als snel krijgt ook Morgan de aanval op hem onder ogen. Aangezien de spierbundel zich niet laat kennen, gaat 'ie fel tegen zijn ex in. Wat hem vooral verbaast, is dat ze nog altijd boos is. "Dit gebeurt er wanneer je beseft dat niemand je nog wil", reageert hij.

De ruzie gaat van kwaad tot erger en Rodanya haakt weer in op zijn bericht. "Meneertje voelt zich weer geweldig hoor", schrijft ze. "Dat al die azijnzeikers z’n kont een paar maanden likken? Maak daar maar twee weken van. Gelukkig ben ik niet aandachtsgeil en zet ik aandacht niet boven familie."

© Instagram @rodanyakelsey

Het zit Ro inmiddels zo hoog dat ze nóg een post aan hem wijdt. “Bah bah”, begint ze. "Geweldig spelen op straat en interessant een dj lopen uithangen terwijl je niks op orde hebt, je leven een grote puinhoop is en het belangrijkste: je je verantwoordelijkheid niet kan nemen voor bepaalde dingen. Begin maar niet met mij en accepteer maar gewoon dat er ook mensen op de wereld zijn die je kont niet likken en je gewoon de waarheid vertellen. I’m done.”

© Instagram @rodanyakelsey

Rodanya en Morgan deden afgelopen seizoen mee als koppel aan Temptation Island. Hoewel het even leek dat de twee ongeschonden het programma doorgekomen waren, bleek in de laatste aflevering dat Rodanya niet helemaal eerlijk was geweest en bij thuiskomst het bed had gedeeld met verleiders Danicio.

Lees meer over
Temptation Island