lovebirds

Kirsten viert drie jaar huwelijk met Nick Schilder

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKirsten viert drie jaar huwelijk met Nick Schilder
RTL

Kirsten Schilder voelt zich de gelukkigste vrouw ter wereld. Het liefje van Nick laat vandaag via Instagram weten dat ze alweer drie jaar is getrouwd met de liefde van haar leven. Ze deelt een prachtig bericht over haar geluk.

"Happy Anniversary allerliefste"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Maar liefst drie jaar geleden zeiden Kirsten en Nick Schilder volmondig 'ja' tegen elkaar. Reden genoeg voor Kirsten om even terug te blikken op dat prachtige moment. Niet alleen haar huwelijk staat in haar geheugen gegrift: "Zeven weken en vier dagen, ik hoor het de verloskundige nog zo zeggen. “Zoals ik het nu kan zien zal je dan rond 26 maart uitgerekend zijn. Bij de twaalf weken echo kan ik de precieze datum voor jullie berekenen.” Dat bleek óók toen 26 maart. Exact negen maanden na onze bruiloft, vandaag alweer drie jaar geleden! Happy Anniversary aller liefste Nick. Ik hou van jou," schrijft de happy Kirsten bij de lieve foto.

Nick Schilder wil elk jaar in Ziggo Dome staan
Lees ook

Nick Schilder wil elk jaar in Ziggo Dome staan

De 32-jarige zanger en zijn Kirsten zijn sinds 2005 samen en trouwden in de zomer van 2016. Het stel heeft drie kinderen. Dochter Nikki, die in januari 2011 werd geboren, zoon Julian van augustus 2012 en als laatste volgde dochter Jackie, die in maart 2017 ter wereld kwam.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Nick Schilder