CUARTO

La Casa de Papel komt met vierde seizoen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© NetflixLa Casa de Papel komt met vierde seizoen
RTL

Fans van de Spaanstalige hitserie La Casa de Papel, ga even rustig zitten. De serie komt met een vierde seizoen. Dat heeft de producent, Álex Pina, bevestigd aan RTL Boulevard tijdens een perspresentatie in Madrid.

Momenteel zijn de opnames voor het vierde seizoen al bezig, terwijl het derde seizoen pas op 19 juli verschijnt op Netflix. Verder is er nog niets te vertellen over dit nieuwe seizoen, omdat deze afleveringen zullen voortborduren op de afleveringen uit het derde seizoen, die dus ook nog gelanceerd moeten worden.

El Profesor introduceert nieuwe bendeleden La Casa de Papel
Lees ook

El Profesor introduceert nieuwe bendeleden La Casa de Papel

Dinsdag werd bekendgemaakt dat er vijf nieuwe bendeleden aan de bende toegevoegd zullen worden in seizoen drie. De bendeleden zijn uiteraard ook weer vernoemd naar plaatsnamen: Lissabon, Stockholm, Palermo, Marseille en Bogotá.

In het derde seizoen van de serie draait het verhaal om Rio. Hij wordt opgepakt en de overvallers moeten weer bij elkaar komen om hem te helpen. Dat doen ze door de 'grootste overval ooit' te plegen. De Spaanse bank in Madrid is daarbij het target.

Het derde seizoen van La Casa de Papel is vanaf 19 juli te zien op Netflix.