Kom maar binnen

Job Gosschalk was te gast op huwelijk Katja en Freek

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Job Gosschalk was te gast op huwelijk Katja en Freek
RTL

Katja Schuurman en Freek van Noortwijk gaven elkaar het jawoord op vrijdag 21 juni. De intieme plechtigheid werd bijgewoond door ongeveer veertig gasten. Onder hen was de bekritiseerde voormalig castingdirecteur Job Gosschalk. Dat bevestigen zijn advocaat Gerard Spong en Katja Schuurman zelf aan RTL Boulevard.

"Hij zat naast mij tijdens het eten"

"Job was inderdaad aanwezig op ons huwelijk. Hij was op vrijdag bij de huwelijksvoltrekking, het diner en het feest. Eigenlijk was iedereen op ons huwelijk eregast, maar Job was een speciale. Hij zat naast mij tijdens het eten", vertelt Katja aan RTL Boulevard

Nog altijd onduidelijkheid over onderzoek Job Gosschalk
Lees ook

Nog altijd onduidelijkheid over onderzoek Job Gosschalk

De presentatrice vindt het jammer dat Job zich niet veilig genoeg voelt om vaker naar Nederland te komen. "Ik ben ontzettend blij en gelukkig dat hij bij ons huwelijk aanwezig was", aldus Katja.

Katja en Job zijn al jaren goed bevriend en toen Job in opspraak raakte vanwege seksueel grensoverschrijdend gedrag, nam Katja het met een emotioneel betoog voor hem op. Ze keurde zijn gedrag niet goed, maar zei dat het slechts een deel van zijn karakter is.

Lees meer over
Job Gosschalk