Who's bed

Arjen Lubach dropt nummer over ex Thierry Baudet

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
© YouTube-kanaal ArjenLubachArjen Lubach dropt nummer over ex Thierry Baudet
RTL

Arjen Lubach brengt donderdag het lied Beter in Bed uit, een van de succesnummers uit zijn theatershow Arjen Lubach Live!. Het nummer is te beluisteren op Spotify. Op YouTube is ook de clip gelanceerd.

"Het op ware gebeurtenissen gebaseerde lied verdient een leven buiten de theaters"

In het lied beschrijft Lubach een wilde nacht met de ex-minnares van Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet. De song werd door vrijwel alle recensenten geprezen als een van de hoogtepunten van de voorstelling. Daarom besloot Lubach het nummer uit te brengen met de hulp van platenlabel Top Notch.

Arjen Lubach trots op nieuwe single
Lees ook

Arjen Lubach trots op nieuwe single

"Al snel bleek na afloop van de shows dat het publiek dit nummer graag nog eens zou luisteren of zou laten horen aan anderen", aldus Lubach. "Het op ware gebeurtenissen gebaseerde lied (geen commentaar verder) zou dan ook zeker een leven buiten de theaters verdienen." Lubach speelde zijn voorstelling het afgelopen halfjaar in 140 zalen.

Het is overigens niet de eerste keer dat Arjen Lubach en Top Notch samenwerken. In 2014 maakte hij een remix van de track Zandloper van Typhoon, waarvoor destijds een remix-wedstrijd werd georganiseerd.

Lees meer over
Arjen Lubach