Dierenmanieren

OMG: Nicolette van Dam organiseert Zoop-reünie

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANP OMG: Nicolette van Dam organiseert Zoop-reünie
RTL

Voor het eerst sinds lange tijd zijn (bijna) alle castleden van de dierentuinserie Zoop weer in één ruimte. Nicolette van Dam nodigde al haar oude maatjes in haar restaurant uit.

"Hopelijk is de volgende reünie op de set"

Nicolette haalde haar collega's Vivienne van den Assem, Patrick Martens, Ewout Genemans, Monique van der Werff, Thomas Sykora, Juliette van Ardenne en Erwan van Buuren. "About last night... ZOOP reünie!", schrijft de blondine bij de foto. "Met elkaar 400 afleveringen opgenomen en 3 films! Feestje om weer samen te zijn en mooie herinneringen op te halen. Volgende keer ook met onze Moes." Helaas kon Jon Korthaus er namelijk niet bij zijn. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Voormalige cast ziet nieuwe ZOOP film wel zitten
Lees ook

Voormalige cast ziet nieuwe ZOOP film wel zitten

Fans van de oude serie gaan los onder de foto. "OMG, geweldig om jullie samen te zien!", "Wow, herken sommigen niet eens" en "Hopelijk is de volgende reünie op de set" zijn enkele van de reacties onder de zoete foto van de oude vrienden. En die laatste opmerking klopt ook enigszins. Laatste werd al gehint op een eventuele vierde film. Hiervoor gingen de Rangers van het Ouwehands Dierenpark al naar Afrika, India en Zuid-Amerika. Of er daadwerkelijk een nieuw avontuur op de planning staat, is nog onduidelijk. 

Lees meer over
Nicolette van DamVivienne van den AssemEwout GenemansPatrick MartensTv-programmaInstagram