forever 21

Anna Nooshin wenst liefje Nassim een fijne verjaardag

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @annanooshinAnna Nooshin wenst liefje Nassim een fijne verjaardag
RTL

Er is er een jarig hoera, hoera. Dat kun je wel zien dat is Nassim Zeta! En zoals we van Instagram-koningin Anna Nooshin zijn gewend deelt, ze de bijzondere dag van haar liefste samen met haar ruim 877k volgers.

"Favoriete plek met mijn favoriete persoon in de hele wereld"

Anna en haar liefje vieren zijn verjaardag in stijl met een tripje langs de schitterende Amalfi kust in Italië. En dat levert natuurlijk weer heel wat jaloersmakende kiekjes op. "Gefeliciteerd lieve Nassim", feliciteert een verliefde Anna hem door een romantische foto van hen samen op het strand te delen. "Je bent prachtig en ik hou van je."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Anna Nooshin scoort internationale filmrol
Lees ook

Anna Nooshin scoort internationale filmrol

Ook de jarige job staat op Instagram stil bij het feit dat 'ie weer een jaartje ouder is. Maar in plaats van een verjaardagswens te delen, neemt hij de tijd om zijn verloofde eens flink in het zonnetje te zetten. "Geen plaats ter wereld, ik zou liever mijn verjaardag vieren dan hier. Favoriete plek met mijn favoriete persoon in de hele wereld", plaatst hij bij de post.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Anna en Nassim zijn sinds eind 2018 een stelletje. Hiervoor had de influencer dertien jaar lang een relatie met Danny Roumimper. "Ik heb altijd gezegd dat ik haar de wereld gun dan moet ik dit ook als mens respecteren, ook al weet ik beter. Ik zal mezelf nooit verliezen", reageerde hij toen in april bekend werd dat Anna en Nassim verloofd waren.

Lees meer over
Anna Nooshin