playdate

Harry en Meghan trekken eropuit met zoontje Archie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesHarry en Meghan trekken eropuit met zoontje Archie
RTL

Hoewel Meghan Markle technisch gezien nog steeds met zwangerschapsverlof is, hebben koninklijke fans de laatste tijd nogal wat van de hertogin gezien. Zo werd de 37-jarige afgelopen week al gezien toen ze goede vriendin Serena Williams steunde op Wimbledon, en ook nu is ze weer in het wild gespot. Mét de kleine Archie!

Harry en William kwamen bijeen voor hun jaarlijkse potje polo voor het goede doel. Inmiddels is de wedstrijd een heus familie uitje geworden en daarom konden Meghan, Kate en de kids natuurlijk niet ontbreken. 

Spotten we Archie binnenkort in een Zeeman-rompertje?
Lees ook

Spotten we Archie binnenkort in een Zeeman-rompertje?

Hoewel de focus oorspronkelijk op de wedstrijd lag, had de paparazzi maar oog voor één iemand: baby Archie! Op kiekjes is te zien hoe Meghan in een wijde jurk haar zoontje heen en weer wiegt, terwijl ze ondertussen haar telg van de fotografen probeert te behoeden.  "Zoals de meeste nieuwe ouders zijn, zijn ze gewoon zo opgewonden. Er is elke dag iets nieuws. Ze zijn gewoon heel blij", laat een bron weten aan het tijdschrift PEOPLE.

© Getty Images
© Getty Images
© Getty Images

Het is de tweede waarneming van de twee maanden oude Archie in minder dan een week. Op zaterdag werden al foto's van de koninklijke baby vrijgegeven ter ere van zijn doop. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Meghan MarklePrins Harry