Over the moon

Maan brengt ode aan vriend Tony Junior

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @tonyjuniorofficialMaan brengt ode aan vriend Tony Junior
RTL

I love you from the moon and back. Dat wil Maan (22) met haar nieuwe nummer Zo kan het dus ook zeggen. De zangeres is gelukkiger dan ooit met haar Tony Junior (29).

"Zo'n gevoel heb ik nog nooit gehad, daarvoor wil ik je bedanken, schat"

Maan en Tony Junior hebben al enige tijd een relatie. Niet eerder bracht de zangeres een ode aan Tony Junior. Met haar nieuwste nummer maakt ze duidelijk waarom ze haar vriend zo waardeert. "Zo'n gevoel heb ik nog nooit gehad, daarvoor wil ik je bedanken, schat", zingt de brunette. "Hij geeft me ruimte, hij laat me vrij. Kijkt niet naar anderen, zijn aandacht is bij mij. Hij ziet mijn waarde en prioriteit." 

Maan deelt preview nieuw nummer
Lees ook

Maan deelt preview nieuw nummer

De release van het nummer is een groot moment voor Maan. "Ik vind het heel spannend om dit liedje uit te brengen als eerste solo single na het succes van Hij is van mij", schrijft ze op Instagram. "Heb het liedje vier maanden voor mezelf gehouden en nu gaat het de grote wereld in. Hoop dat jullie er blij van worden. Een ode aan alle lieve vriendjes." Maan heeft het nummer ook al live gezongen. Je begrijpt: je hoorde de emoties.  

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
MaanTony JuniorLiefdeMuziekInstagram