Love is all around

Wesley Sneijder verdedigt Yolanthe

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesWesley Sneijder verdedigt Yolanthe
RTL

Dat het niet zo goed gaat in het huwelijk van Yolanthe en Wesley is al een tijdje duidelijk. De eindeloze geruchtenstroom over hun eventuele scheiding zit de voetballer echter niet lekker en daarom doet hij zijn verhaal op Instagram.

"Nee, we zijn nog altijd niet gescheiden"

"Ik ga niet meer aardig doen tegen onaardige mensen die onzin verspreiden over mij en Yolanthe", begint Wesley zijn bericht. "Ik wil heel duidelijk zijn. Ten eerste, ja, we zijn al een tijdje niet meer samen. Nee, we zijn nog altijd niet gescheiden. Ik heb veel fouten gemaakt in mijn huwelijk. Maar dat gaat niemand verder wat aan. Dat Yolanthe nog altijd zo goed voor me is, respecteer ik enorm."

Wesley Sneijder maakt een einde aan alle relatiegeruchten
Lees ook

Wesley Sneijder maakt een einde aan alle relatiegeruchten

"Ze zorgt voor mijn zoon én voor mij, ook al zijn we niet meer bij elkaar", vervolgt de voetballer zijn verhaal. "Ten tweede, ze heeft van mij niets nodig, want ze heeft het zelf. De Turkse pers schreef dat ze negentien miljoen wilde en ik haar vijftien gaf?! Haha, jullie worden steeds gekker. Mensen moesten eens weten hoe het echt zit. Hersenloze mensen zullen altijd alles geloven wat ze lezen."

"Dat jullie het allemaal even weten: Yolanthe heeft me nergens om gevraagd en ik zal haar ook nergens om vragen", wil Wesley laten weten. "We hebben elkaars geld niet nodig. Deze verhalen staan vol leugens. Ik vind het walgelijk dat de pers zoveel onzin en leugens over mij verspreidt en nu ook over haar. Ik weet dat we niet hoeven te reageren en ik respecteer de moeder van mijn kind enorm, omdat ze calm blijft en deze onzin slikt. Maar zo ben ik niet. Ik laat mensen niet met mijn leven sollen."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Wesley SneijderYolanthe Sneijder-CabauEchtscheidingHuwelijkLiefdeInstagram