het perfecte plaatje

Monique Smit ontploft van liefde na komst zoontje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @moniquesmit_instaMonique Smit ontploft van liefde na komst zoontje
RTL

Kersverse moeder van twee, Monique Smit (30), toont op haar Instagram voor het eerst haar twee zoontjes. "Wat zijn we aan het genieten!", schrijft ze verliefd bij een zoet kiekje van haar engeltjes.

"De dag die al maanden vol hartjes op onze kalender geschreven stond"

De Volendamse zangeres deelt het verterende plaatje van de broertjes met haar volgers op de dag dat ze eigenlijk uitgerekend was. "De dag die al maanden vol hartjes op onze kalender geschreven stond", noemt ze het zelf.

Inmiddels is haar zoontje al een kleine week onderdeel van het gezin en is haar hart "al 100 keer ontploft van liefde."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Onlangs bevallen Monique Smit denkt aan derde kind
Lees ook

Onlangs bevallen Monique Smit denkt aan derde kind

Hoewel de kleine Luca Liam pas een paar dagen oud is, laat Monique er geen gras over groeien. Ze denkt nu al een een derde kindje! De Volendamse, die donderdag beviel van Luca Liam, vindt haar gezin nog niet compleet, zo vertelde ze in De Telegraaf. "Ik kan me niet voorstellen dat het de laatste keer is geweest dat ik het gevoel van zwanger zijn heb gevoeld. Een derde zou absoluut welkom zijn en dan is ons gezinnetje echt compleet", aldus de 30-jarige Monique.

Maar voordat het zover is, wil Monique eerst trouwen. De zangeres en presentatrice is al jaren gelukkig met Martijn Molleman, maar hij ging nog niet op zijn knieën. "Met drie kinderen naast ons kan er in de toekomst ook getrouwd worden", vindt de televisiepresentatrice. "Het perfecte plaatje."

Lees meer over
Monique Smit