baby on the way

Johnny en Anouk: nog niet nagedacht over naam tweede kindje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Zomer met ArtJohnny en Anouk: nog niet nagedacht over naam tweede kindje
RTL

Johnny de Mol (40) en zijn vrouw Anouk van Schie (37) verwachten aanstaande december hun tweede kindje. Hoewel het stel nog niet bekendgemaakt heeft wat het geslacht van het kindje wordt, is te hopen dat het geen jongetje wordt. Want dan hebben de ouders een klein probleempje vertelt Johnny tijdens Zomer met Art.

"Daar zijn we het nog niet over uit"

Het is voor het stel hun tweede kindje samen nadat ze in april 2018 al de kleine Johnny mochten verwelkomen. Anouk, bekend van de meidengroep Kus, heeft al een dochtertje uit een eerder huwelijk: Kiki.

Presentator Art Rooijakkers heeft nog wel een vraag voor de aanstaande vader. Want stel het wordt wéér een jongetje, hoe gaat het dan heten? De naam Johnny Junior is natuurlijk al bezet! "Ja, dat is een goede vraag”, is Johnny het met hem eens. “Daar zijn we het nog niet over uit.”

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Johnny de Mol op zoek naar mooiste Nederlandse liedje
Lees ook

Johnny de Mol op zoek naar mooiste Nederlandse liedje

Afgelopen oktober gaven de tortelduifjes elkaar het jawoord tijdens een intieme plechtigheid in de buitenlucht met een select clubje familie en vrienden. Iets wat niet veel mensen een paar jaar geleden hadden kunnen voorspellen.

Studio 100-baas Gert Verhulst is ook te gast bij Zomer met Art en wil weten wanneer de presentator zijn wilde haren is verloren. "Dat je het op een gegeven moment zat bent in de stad, een vrouw tegenkomt en een kind krijgt: de liefde", geeft hij als verklaring.

Lees meer over
Johnny de Mol