the show must go on

Linda de Mol: 'Ik denk niet dat ik ooit stop'

Door RTL Boulevard/Wendy··Aangepast:
© Roy BeuskerLinda de Mol: 'Ik denk niet dat ik ooit stop'
RTL

Wendy van Dijk (48) en Linda de Mol (55) staan voor een uitdaging. De blondines gaan volgend seizoen aan de slag om SBS6 en NET5 uit het slop te halen. Voor het tijdschrift Wendy gingen de presentatrices met elkaar in gesprek over hun overstap en de toekomst.

"Ik ga beslist niet in een wak schieten als het allemaal niet lukt"

In het blad vertelt Linda dat haar broer John de Mol lang gewacht heeft haar te vragen. "Dan staat alles buiten kijf", doet ze een boekje open. Al vindt ze het wel spannend. "Het gaat bij SBS best moeizaam momenteel", aldus de tv-koningin.

Linda houdt er dan ook rekening mee dat de kijkcijfers in het begin best wel kunnen tegenvallen. Aan de andere kant: ze hoeft zichzelf niet langer te bewijzen. "Als niemand kijkt, zou ik dat wel het ergste vinden", stelt ze. En niet alleen voor zichzelf, maar voor iedereen die betrokken is. "Er zit altijd zo veel tijd, werk en liefde in. Daarom hoop ik dat dingen succesvol zijn, dat je dan door kunt, weer iets nieuws verzinnen. Maar ik ga beslist niet in een wak schieten als het allemaal niet lukt."

Linda de Mol neemt Jan Kooijman mee op sexy vakantie
Lees ook

Linda de Mol neemt Jan Kooijman mee op sexy vakantie

Bij SBS gaat Linda aan de slag om meer zekerheid te bouwen. Ondertussen blijft ze nieuwe projecten ontwikkelen, zo onthult ze. "We hebben een duidelijk profiel voor ogen, gaan de zender aan het blad linken. Alles volgens een blauwdruk: kan het in LINDA., dan kan het ook op NET5."

Aan stoppen denkt ze voorlopig nog lang niet. "Ik denk niet dat ik ooit stop, dan kak ik in”, bekent ze. “Mijn brein blijft bezig."

Het hele interview met Wendy en Linda lees je in de nieuwste editie van Wendy.

Lees meer over
Linda de Mol