glimmende baby's

NikkieTutorials plaatst eerste Nederlandstalige video

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube: NikkieTutorialsNikkieTutorials plaatst eerste Nederlandstalige video
RTL

Een unicum op het YouTube-kanaal van make-upgoeroe Nikkie de Jager (25), ook wel bekend als NikkieTutorials. Ze heeft namelijk voor het eerst een tutorial volledig in het Nederlands geplaatst en dat is even wennen.

"Zet je schrap voor veel tongbrekers en grappige woorden"

Trouwe volgers van de Jager hebben er lang op moeten wachten, maar nu heeft ze eindelijk een Nederlandse tutorial gepost. Normaliter plaatst ze namelijk alleen maar Engelstalige video’s. Bij het filmpje schrijft ze dan ook: “Vandaag doe ik iets waar jullie lang op hebben gewacht. De tutorial van vandaag zal namelijk compleet in het Nederlands zijn. Zet je schrap voor veel tongbrekers en grappige woorden.”

Beautygoeroe NikkieTutorials ontmoet Rihanna
Lees ook

Beautygoeroe NikkieTutorials ontmoet Rihanna

“Hallo glimmende baby’s”, begint ze haar filmpje waarna ze direct in de lach schiet. Hierna gaat ze nog even op de Engelse-tour en legt snel uit waarom ze dit doet. Nikkie is het zichtbaar minder gewend om voor de camera Nederlands te praten en zegt dan ook tussendoor: “Ik weet gewoon niet wat ik moet zeggen in het Nederlands, het is zo raar.”

Normaliter praat Nikkie alleen maar Engels voor de camera en dat is een goede zet als je kijkt naar haar abonnees. Ze weet namelijk een miljoenenpubliek te bereiken en ruim 12 miljoen kijkers zijn geabonneerd op haar kanaal. Sinds haar viral video The Power Of MAKE-UP! heeft Nikkie dankzij haar succes flink wat samenwerkingen gehad met beroemdheden, onder wie Kim Kardashian. 

Lees meer over
NikkieTutorialsNikkie de Jager