the gift

Beyoncé dropt nieuw album en dat is een cadeautje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesBeyoncé dropt nieuw album en dat is een cadeautje
RTL

Beyoncé (37) heeft vandaag een splinternieuw album gelanceerd. De plaat genaamd The Lion King: The Gift klinkt wel wat anders dan we van Bey gewend zijn. Ze heeft namelijk de handen ineengeslagen met verschillende Afrikaanse artiesten.

Volgens Beyoncé is haar nieuwe album een liefdesbrief aan Afrika. Ze werkte onder meer samen met Mr Eazi, Yemi Alade, Tekno en Tiwa Savage, stuk voor stuk enorme popartiesten uit Nigeria. Ook bevat het album nummers van The Lion King-collega Donald Glover en haar dochter Blue Ivy.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Blue Ivy schittert in videoclip Beyoncé
Lees ook

Blue Ivy schittert in videoclip Beyoncé

Bey dropte eerder deze week ook al de videoclip voor de eerste single Spirit. Hieraan zit juist een Nederlandse touch. Dansers in de clip dragen namelijk pakken van het Nederlandse pakkenmerk Opposuits. Een van de oprichters van het merk Guus Bakker laat aan RTL Boulevard weten dat hij het te gek vindt dat zijn pakken in de clip van Beyoncé te zien zijn. Hij legt uit dat de stylist van Beyoncé het merk tegenkwam op een beurs. Toch was het nog even afwachten of ze ook echt gedragen zouden worden. "Volgens de productiemaatschappij was het hoogstwaarschijnlijk. Als het moment dan daar is en je krijgt het filmpje te zien dan is dat natuurlijk wel een klein feestmomentje dat we er ook echt in zitten."

Lees meer over
Beyoncé