puppy love

Love Island-Martin: 'Niet gedacht dat ik iemand zou vinden'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
Love Island-Martin: 'Niet gedacht dat ik iemand zou vinden'
RTL

In de allerlaatste aflevering van Love Check-up zijn runner-ups Sebastiana en Martin te gast. Op de bank bij Kaj doen de lovers een boekje open over hun Love Island-avontuur én toekomstplannen.

"Ik heb Sebie en daar ben ik hartstikke blij mee"

Het droomkoppel ging vanaf de eerste kennismaking helemaal in elkaar op. Het was dan ook geen verrassing dat de geliefden hun opwachting maakten in de finale. Helaas grepen ze nét naast de winst, maar het was al meer dan dat ze ooit durfden te dromen.

"Ik zat het al aankomen", vertelt Martin aan Kaj over hun verlies. "Wat een comeback heeft 'ie gemaakt", met wie hij Denzel bedoelt. De pittige Seba daarentegen had het niet zien aankomen. "Maar als er iemand anders had moeten zijn, dan hadden het Aleks en Denzel moeten zijn", spreekt ze eerlijk. 

Hebben Love Island-Rowéna en Stenn spijt van seks op tv?
Lees ook

Hebben Love Island-Rowéna en Stenn spijt van seks op tv?

Toch kijkt het koppel met veel plezier terug op de spetterende finale. "Ik had gewoon niet gedacht dat ik iemand zou vinden (...) het is anders gelopen en daar ben ik hartstikke blij mee", stelt Martin.

Dat ze uiteindelijk niet hebben gewonnen, doet 'm dan ook niet veel. "Ik ben dankbaar voor het avontuur, maar het heeft me niet veel gedaan dat we niet hebben gewonnen. Want ik heb Sebie, en daar ben ik hartstikke blij mee."

Ver in de toekomst kijken doen de tortelduifjes niet, dat pas ook niet bij ze. "We kennen elkaar pas acht weken", herinnert Martin Kaj. "Om nu al te gaan zeggen: we gaan samenwonen. Dat is too much." Sebastiana valt hem bij: "Het is niet realistisch."

Toch dromen de twee er wel van samen oud te worden, mét kindjes.

Krijg je geen genoeg van Love Island? Het eerste seizoen van Love Check-up én Love Island zie je nu bij Videoland.

Lees meer over
Love Island