Gruwelijk

Nieuwe Game of Thrones? Netflix komt met trailer The Witcher

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© NetflixNieuwe Game of Thrones? Netflix komt met trailer The Witcher
RTL

Na de seizoensfinale van Game of Thrones kwamen fans in een zwart gat. Gelukkig komen er genoeg series over het verhaal van Westeros, maar die laten nog even op zich wachten. Netflix springt in de behoefte en komt met The Witcher. En de eerste trailer is behoorlijk veelbelovend.

Met een sterrencast als deze kan Netflix nauwelijks fout gaan. Henry Cavill, die bekend is door zijn rol als Superman, neemt de hoofdrol op zich in The Witcher. Het gaat om een verfilming van een heel populair boek en spel, waarin Geralt of Rivia op een heel gevaarlijkse missie wordt gestuurd. Hij wordt bijgestaan door prinses Ciri (Freya Allan) en de tovenares Yennefer (Anya Chalotra). 

Fan van de Netflix-serie You? Dan moet je dit zien
Lees ook

Fan van de Netflix-serie You? Dan moet je dit zien

Het trio komt voor erg zware gevechten te staan en moeten onder andere demonen en beestachtige mensen vernietigen om een geheim te ontrafelen. Als dat niet al spannend genoeg klinkt, de serie komt ook nog eens van de hand van Lauren Schmidt Hissrich, die verantwoordelijk was voor de Netflix-hits Daredevil, The Defenders én Umbrella Academy. Een gegarandeerd succes, dus. 

Een officiële releasedatum voor The Witcher is nog niet bekend, maar wordt eind dit jaar verwacht op Netflix. 

Lees meer over
Henry CavillNetflixNetflixserie