hey upper east siders

Zien we Nate Archibald terug in de nieuwe Gossip Girl?

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesZien we Nate Archibald terug in de nieuwe Gossip Girl?
RTL

Acteur Chace Crawford (34) is razend enthousiast over de comeback van Gossip Girl. Zelfs zó enthousiast, dat hij het wel ziet zitten zijn rol van gelukszoeker Nate Archibald weer op te pakken.

"Ik sta ervoor open"

Afgelopen week werd de comeback van de populaire serie aangekondigd bij HBO Max. Hoewel de invulling van de cast nog niet naar buiten is gebracht, ziet acteur Chase Crawford het wel zitten om weer in de huid te kruipen van golden boy Nate Archibald. "Ik betwijfel of het de juiste manier is, maar ik sta ervoor open", vertelde hij in OK! Magazine.

Het is officieel: Gossip Girl keert terug
Lees ook

Het is officieel: Gossip Girl keert terug

Hoewel de glorietijden van Gossip Girl voorbij zijn, is de cast nog altijd enorm close. "We zijn vrienden voor het leven en proberen, ondanks dat we allemaal met andere dingen bezig zijn, zo veel mogelijk contact met elkaar te houden", aldus de acteur.

Zo ziet hij Ed Westwick regelmatig als hij in Londen is, en is 'ie gek op Blake Lively en haar man Ryan Reynold. 'Hij is zo'n geweldige kerel", spreekt hij vol lof over het happy stel. 

De nieuwe serie speelt zich acht jaar na het origineel af en introduceert nieuwe personages. Gossip Girl 2.0 bestaat uit tien afleveringen en zal de nadruk leggen op hoe het tienerleven in New York het afgelopen decennium is veranderd.

"Het is gewoon een nieuwe kijk op deze specifieke samenleving in New York, met het idee dat de samenleving voortdurend verandert", aldus showrunner Joshua Safran. "Dus hoe is deze wereld veranderd, hoe is social media en het effect ervan veranderd? Al die dingen stellen ons in staat om twaalf jaar later naar de wereld te kijken in plaats van alleen maar het verhaal over te doen. Niemand van ons is geïnteresseerd in het opnieuw overdoen van een verhaal."

HBO Max, waar de serie te zien zal zijn, is de nieuwe streamingdienst van WarnerMedia. De kersverse streamingdienst zal naar verluidt in 2020 gelanceerd worden in Amerika. Het is nog niet bekend of 'ie ook naar Nederland komt. Eerder werd al wel duidelijk dat onder andere Friends en Pretty Little Liars naar HBO Max verhuizen.